Over

VOORBEELD

WHO WIJ ZIJN

Ons Modaf Expert online apotheekteam denkt graag goed na over alles wat we doen.

Hier in dit “Over ons” gedeelte vertellen we u binnenkort: wie er achter de website zit, waar we in geloven, of we te vertrouwen zijn, en of onze opvattingen over het leven overeenkomen. We zullen delen wat we vinden dat een online apotheek moet zijn en welke service er in moet zitten.

Ons team – die achter de e-shop staat

Het team bestaat uit jonge (30-35 jaar) specialisten uit verschillende vakgebieden (webdevelopment, design, geneeskunde, verkoop), die elkaar hebben ontmoet om het imago van de online apotheek te heroverwegen. We willen een apotheek creëren die we graag willen bezoeken. 

Het moet eenvoudig en voorzichtig zijn, betaalbaar en betrouwbaar. Het zou degene moeten zijn die ieder van ons kan aanbevelen aan onze vrienden.

team at modaf Modaf Expert

We hebben een callcenterteam dat al uw bestellingen ontvangt en verwerkt, uw oproepen beantwoordt, uw bestellingen verstuurt, u berichten stuurt over de status van de levering wereldwijd.  We verontschuldigen ons als u ongemak heeft ondervonden. En we zijn verantwoordelijk voor alles wat we doen en hoe we het voor u doen hier in de online winkel.

0
PERSPECTIVA
0
GEZONDHEIDSBELEID
0
PRODUCTEN
0
KLANTEN
VOORBEELD

TEAM BELANGRIJKSTE BEHOEFTEN

CEO at Modaf Modaf Expert

Andreas E. Andresen

CEO y fundador

team modaf Modaf Expert

Chrystal Geers

Dokter in de Geneeskunde

doctor at modaf Modaf Expert

Concetta Fiorentini

Dokter MBBS

pr manager at Modaf Expert

Eloise Covillon

Marketing Manager

VOORBEELD

ONZE VISIE

Waar geloven we in?

Er zijn artsen en journalisten, ex-atleten en toekomstige wetenschappers, studenten en gepensioneerden, ouders in ons team. Maar we zijn allemaal verenigd door één ding: de waarden waar we in geloven. We merken op dat de online apotheken in de afgelopen 100 jaar helemaal niet zijn veranderd. Wij zijn van mening dat de hedendaagse online apotheek een prettige plek moet zijn om te winkelen, een ongelooflijke service te bieden en een gezonde levensstijl te promoten. Imperfectie is voor ons belangrijker dan winst, een goed product is voor ons belangrijker dan erkenning en dankbaarheid van de klant is ons belangrijkste doel. We zijn net als u - we hebben dezelfde waarden.

Kun je ons vertrouwen?

Niet voordat ik een bestelling heb geplaatst. Onze verantwoordelijkheid strekt zich niet uit tot alles wat er voor de bestelling gebeurt, maar het vertrouwen dat u in ons stelt op het moment van aankoop, zullen we onder geen beding verraden. Wat we wel doen: we controleren het productpakket, we controleren de leverancier en natuurlijk de fabrikant. Wij zijn een online apotheek die rechtstreeks samenwerkt met generieke geneesmiddelenleveranciers over de hele wereld. Wij dragen uw bestelling over aan de wereldwijde bezorgingsdiensten (zie alle opties hier), die ervoor zorgen dat uw producten veilig en op tijd aankomen. U kunt bij ons receptvrije medicijnen bestellen, dus alle verantwoordelijkheid voor het ontvangen en kiezen van het product ligt bij u.

Ontkenning van medische informatie

 1.   Geen advies.
 • Onze website bevat algemene medische informatie.
 • Medische informatie is geen advies en dient niet als zodanig te worden behandeld.
 1.     Er zijn geen garanties
 • De medische informatie op onze website wordt verstrekt zonder enige verklaring of garantie, expliciet of impliciet.
 • Zonder de reikwijdte van paragraaf 3.1 te beperken, garanderen of verklaren wij niet dat de medische informatie op deze website accuraat is:

a) voortdurend of in het geheel niet beschikbaar zijn; of

(b) waar, nauwkeurig, volledig, actueel of niet misleidend is.

 1.     Medische hulp
 •    U dient niet te vertrouwen op de informatie op onze website als alternatief voor het medisch advies van uw arts of andere zorgverlener.
 •     Als u specifieke vragen hebt over een medische kwestie, moet u uw arts of andere zorgverlener raadplegen.
 •     Als u specifieke vragen hebt over een medische kwestie, moet u uw arts of andere zorgverlener raadplegen.
 •     U mag het inwinnen van medisch advies nooit uitstellen, medisch advies negeren of een medische behandeling stopzetten vanwege informatie op onze website.
 1.     Interactieve functies
 •    Onze website bevat interactieve functies waarmee gebruikers met ons kunnen communiceren.
 •     U erkent dat door de beperkte aard van de communicatie via de interactieve functies van onze website, elke hulp die u ontvangt bij het gebruik van dergelijke functies waarschijnlijk onvolledig of zelfs misleidend is.
 •     Eventuele hulp die u ontvangt bij het gebruik van een van de interactieve functies van onze website vormt geen specifiek advies en dient niet te worden ingeroepen zonder verdere onafhankelijke bevestiging.
 1.     Beperkingen van aansprakelijkheidsuitsluitingen

5.1 Niets in deze verklaring van afstand is voldoende:

 • (a) de aansprakelijkheid voor overlijden of persoonlijk letsel als gevolg van nalatigheid te beperken of uit te sluiten
 • (b) Beperking of uitsluiting van elke aansprakelijkheid voor fraude of een bedrieglijke voorstelling van zaken
 • c) elke aansprakelijkheid te beperken op een wijze die niet is toegestaan door de toepasselijke wetgeving; of
 • (d) Aansprakelijkheid uitsluiten die niet kan worden uitgesloten op grond van het toepasselijke recht.
Schuiven naar boven